Werkwijze
https://sterilno.com/inc/pgs/barbershopi-u-vinnici-de-znajti-najkrashij-servis-i-yaki-cini-na-poslugi.html
Einweg Handschuhe

Afspraken kunnen worden gemaakt in de praktijk, bij u thuis of op het werk. Tijdens de eerste afspraak brengen we samen uw hulpvraag in kaart. Vervolgens wordt er samen met u een plan van aanpak opgesteld. De doelen binnen de behandeling worden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van u en uw nabije omgeving. U kunt denken aan het op een andere manier uitvoeren van een activiteit, advies over hulpmiddelen zoals een rollator of aangepast bestek. De ergotherapeut kan u ook ondersteunen bij de aanvraag van een hulpmiddel of voorziening bij het UWV, WMO of Zorgverzekeraar.

Werkgebied

Het werkgebied van Nisette Huisman Ergotherapie Advies is de Alblasserwaard en Drechtsteden.
Woont u in een andere gemeente? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Praktijkvoorbeelden

Mevrouw J (38) is secretaresse. Tijdens het uitvoeren van haar werk heeft veel last van hoofdpijn. De ergotherapeut komt bij haar op het werk en kijkt samen met mevrouw J hoe haar werkplek is ingericht. De ergotherapeut adviseert om een laptop standaard te gebruiken, waardoor mevrouw j niet steeds voorover buigt.  Ook adviseert de ergotherapeut om haar werk anders te verdelen, zodat het werk minder belastend is.

De heer D (77) wil graag zelfstandig blijven wonen,maar hij is bang om te vallen. De ergotherapeut kijkt samen met hem hoe het huis is ingericht en adviseert om de kamer anders in te delen, zodat er een veilige loopruimte is. Ook geeft de ergotherapeut advies hoe de heer D de rollator op een veilige manier kan gebruiken.

Mevrouw K ( 75) heeft dementie waardoor ze steeds vaker afspraken vergeet. Ook wil mevrouw K graag samen met haar man de afwas doen, maar ze heeft moeite met de volgorde van de handelingen. Haar echtgenoot raakt hierdoor geïrriteerd. De ergotherapeut adviseert om een grote overzichtelijke agenda aan te schaffen en leert hoe de agenda kan worden gebruikt. Ook oefen ze om het afwassen in kleine stapjes te doen. Door deze aanpassingen kan mevrouw J beter functioneren waardoor de verhouding met haar man verbeterd.

De heer A ( 66) zit een groot gedeelte van de dag in een rolstoel. Omdat de rolstoel niet is geschikt om er langdurig in te zitten krijgt  hij steeds meer pijn in zijn rug. De ergotherapeut adviseert over een andere rolstoel en verzorgt de aanvraag bij de Wmo.

Chemikalienschutzanzug Typ 1
Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en lid van Ergotherapie Nederland
Contact

Postadres
Oranjestraat 6
2952 AH Alblasserdam

Bezoekadres
Gezondheidscentrum Dok 11
(op afspraak)
Parallelweg 11
2951 BS Alblasserdam

06-30501507
info@huismanergo.nl