Boek
https://polystar.com.ua/catalog/pages/?frisor-vinnica-pochemu-etot-barbershop-stanet-vashim-izbrannym-mestom-dlya-preobrazheniya.html
Schutzanzug Chemie
FFP2 Maske Kinder

Op hun eigen manier – Ergotherapeutische handleiding in kort bestek voor kinderen met autismespectrumstoornissen

Over het boek

Hoewel autisme een veel besproken onderwerp is, weten vele mensen niet wat de stoornis precies inhoudt. Bovendien is er over het algemeen weinig aandacht voor de bijkomende problemen, zoals de motoriek, de zintuigen en de cognitieve aspecten, die een rol spelen bij autisme. Hierdoor stuiten kinderen met autisme op onbegrip. Niet alleen voor het kind zelf, maar ook voor de ouders, is het moeilijk om tegen de menigte op te boksen.

Doelbewust is dit boek beknopt gehouden, want het is bedoeld voor lezers voor wie autisme grotendeels of helemaal onbekend is. Eerst legt de auteur uit wat autisme is, daarna behandelt zij drie ‘praktische’ gebieden waarop kinderen met autisme moeilijkheden ondervinden: zelfredzaamheid, productiviteit en ontspanning. Afhankelijk van de oorzaken voor die problemen worden, met vele voorbeelden, oplossingen beschreven die bruikbaar zijn in de praktijk. Dit boek licht ook toe hoe belangrijk het is dat kinderen met autisme de kans krijgen zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Op hun eigen manierOver de auteur:
Nisette Huisman – is ergotherapeut en arbeidsdeskundige en woont in Alblasserdam. Geregeld publiceert zij in De Gezinsgids over diverse thema’s binnen haar vakgebied.

ISBN: 9789044131499
Aantal Pagina’s: 86
Status: Verschenen – bestelbaar – leverbaar
Prijs: € 13,00
Uitgever : Garant Uitgevers nv
BESTELLEN

 

Hard Masken
https://smakmedu.com.ua/price/pgs/ostatochniy-putivnik-po-poshuku-kraschogo-barbershopa-v-kivi.html
Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en lid van Ergotherapie Nederland
Contact

Postadres
Oranjestraat 6
2952 AH Alblasserdam

Bezoekadres
Gezondheidscentrum Dok 11
(op afspraak)
Parallelweg 11
2951 BS Alblasserdam

06-30501507
info@huismanergo.nl